Wat betekent “normaliseren”, een lied? Audio volume booster

Wat betekent “normaliseren”, een lied? Audio volume booster

Aanvankelijk normalisatie eenvoudig aangenomen dat de pieken werden geamplificeerd geluid ze zoveel mogelijk te brengen zonder dat enige distorion geluid. Dat was al het normalisatieproces twee decennia geleden, toen hij de giek van de mp3’s en de uitwisseling van mp3’s op het netwerk begonnen.

Vandaag de dag, Mp3Doctor PRO2 2017 biedt een veel meer geavanceerd proces voor een correcte en efficiënte standaardisatie, een impuls aan het volumeniveau. Wat het doet is een grondige analyse van elke frequentieband in elk frame (een audiobestand bevat miljoenen frames in een enkele song van 3 minuten) en stap geven u een behandeling die een afweging tussen de verschillende geluiden genereert. Zelfs sommige instrumenten of synodes pasaan ongemerkt, kunnen ze worden opgemerkt na het normaliseren van audio met Mp3Doctor PRO2 2017.

Natuurlijk is een ander voordeel is dat het biedt de mogelijkheid van het normaliseren van de belangrijke audio formaten, niet alleen MP3’s. Nu kunt u bestanden flac, ogg en vele andere formaten te normaliseren.

Als iemand intersado met het geluid van een ander programma genaamd Mp4Gain file, die perfect geluid kan normaliseren van vele videoformaten te normaliseren. Deze software is dispoonible in Mp4 Gain dot com.

Maar als je in het normaliseren van audio-formaten (de belangrijke audio formaten) Mp3Doctor PRO2 met 2017 alleen geïnteresseerd bent kun je je hele muziekcollectie hebben hetzelfde niveau van audio volume.